Napernyők

Napernyők

Napjainkban az egyre erősebb felmelegedés,és a vele járó nehezen elviselhető hőmérsékletben egyre nagyobb igény van arra,hogy keressünk egy hűvös árnyékot,ahol megpihenhetünk,és elfogyaszthatunk egy hideg italt. De az sem mindegy,hogy milyen anyaggal van befedve az árnyékolónk! A sokféle tetőfedő anyag között még mindig a régi multat idéző természetes anyagok állnak,és ezek között is első helyen van a nád. Könnyű,rugalmas,esztétikus,és amiben mégis a legjobb,hogy elnyeli a napsugarakat,és kellemesen hűvös van alatta. Fürdőhelyeken,tengerparti strandokon,üdülőhelyeken,hétvégi házak teraszára készítjük ezeket a napellenzőket. Egy jó napozás,vagy egy forróságban eltöltött séta után a hűvös nádfedél alatt lehet igazán felfrissülni. Napernyőinket megrendelésre a kért méret alapján készítjük.

Napernyők: avagy mire jó a nád?

Nádat választani árnyékolóként praktikus megoldás, nemcsak mert esztétikus, hanem a napsugarakat is elnyeli, így biztosítva árnyékot a meleg nyári napokon. Emellett még számos okból megéri emellett a hagyományos anyag mellett dönteni.

Nálunk elsősorban az egyediség az, ami kiemelendő. A nád napernyők is, mint sok más használati tárgy, napjainkban már sablon alapján készülnek. Mi nem vagyunk hívei a sorozatgyártásnak, velünk elfelejtheti az egyforma napernyőket. Nemcsak minőségre, hanem egyediségre is törekszünk. Ha nálunk vásárol, biztos, hogy nem fog ugyanolyan árnyékolót látni a szomszédban.

A nádból készült napernyők fontos tulajdonságai közé tartozik még az időtállóság, és a biztonság. Nem tépázza meg a szél, mint olcsó, műanyag társaik esetében, nem tudják magukra borítani a gyerekek sem. Ennek ellenére mégis rugalmas, mobilis építmény marad, így nem kell a jövő szezonra újat vennie, tervezhet velük évekre is.

Önnek csak meg kell álmodni a kívánt nád napernyőt, mi pedig megvalósítjuk! Ha egyedi, stílusos nád napernyőt szeretne, profi kivitelezésben, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

Napvédő a kertbe.
Napernyő a medencénél.
Napernyő keti pavilon helyet.
Medence melleti árnyékoló nádból.
 Karibi tengerparti hangulat.
Karibi tengerparti hangulat.
Nád napernyő a medencénél.
Napernyők készítése.
Nádból készült napernyő.
Napernyők
Napernyők
Napernyők
Share Button
  •               

Facebook

Google Plus